EUPV preguntarà al conseller Luis Rosado per què oculta les “tèrboles” adjudicacions en Sanitat del secretari general del PPCV

No sé si heu escoltat Cavallers, del darrer album de La Gossa Sorda (L'últim heretge). No ho puc evitar, quan la sent enseguida em vé al cap la imatge de Serafín Castellano. Especialment la primera estrofa:

Agua para todos, cassalla, tronadors i piruletes.
Gomina, silicona i duros a quatre pessetes
Amb l’AVE a Madrid amb el carnet del partit,
família contenta les coses ben fetes.
Agua para todos, cassalla, tronadors i piruletes

És automàtic, no hi puc fer res. Ja ho he comentat al darrer post: hem preguntat pels negocis de la Conselleria de Sanitat mentre Castellano era conseller amb l'empresa Taroncher, del seu amic. Ho denunciarem, demanarem empar a la presidència de Les Corts (sabent que no aprofitarà per a res) i preguntarem oralment. Però també demanarem comptes de les adjudicacions mentre Castellano ha estat a la Conselleria de Governació (la que ara ostenta). Seguiran tapant-li les misèries?

NOTA DE PREMSA

La formació d’esquerres sol·licita els contractes de la Conselleria de Governació amb Construcciones Taroncher

El diputat i portaveu adjunt del grup parlamentari d’EUPV, Lluís Torró ha registrat dues preguntes orals per a la Comissió de Sanitat sobre els motius que justifiquen la denegació d’accés als expedients de les adjudicacions del secretari general del PPCV, Serafín Castellano quan era conseller de Sanitat, a l’empresari José Miguel Pérez Taroncher. Torró ha recordat que Castellano “promet mostrar els contractes des de 2009 i encara no ha complit la seua paraula”. “Què volen amagar? De què tenen por?”, s’ha preguntat el portaveu adjunt de la formació d’esquerres. A més, Torró ha sol·licitat hui accedir als expedients de les adjudicacions de la Conselleria de Governació amb Construcciones Taroncher. També ha registrat diverses preguntes sobre els contractes menors del departament de Castellano amb la citada empresa.

El diputat i portaveu adjunt d’Esquerra Unida en les Corts Valencianes considera que el Consell vol protegir “a l’últim nomenament d’Alberto Fabra, que fou presentat com una verge immaculada però que, en realitat, té moltes adjudicacions que explicar”. “El marró de protegir al nou secretari general del PPCV li ha tocat al conseller Rosado”, ha afegit. Torró ha registrat dues preguntes orals per a la Comissió de Sanitat adreçades al conseller Rosado per a que explique els motius pels quals neguen a EUPV accedir als expedients de les adjudicacions.

Torró ha sol·licitat també accedir als expedients de les adjudicacions de la Conselleria de Governació amb Construcciones Taroncher i ha registrat diverses preguntes escrites per a que el departament de Serafín Castellano detalle quants contractes menors i per quin valor han rebut les empreses de José Miguel Pérez Taroncher. “Esperem que aquesta vegada el secretari general del PPCV explique fins a l’últim cèntim que adjudicà al seu amic constructor”, ha afegit el diputat d’EUPV.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El PP ha aplicat en la Ciutat de la Llum el vell de refrany de Caballo grande, ande o no ande

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)