La manca de saldo en les targetes de gasolina dels agents forestals és molt perillós atenent a l’inici de la campanya antiincendis

Primer que res, demane disculpes per haver desatès aquest bloc durant quinze dies. No entraré a les raons (més disculpes si cal). D'aquest tema ja vaig fer una nota denunciant-lo fa un parell de mesos. Ara canvia l'àmbit geogràfic: aleshores teníem constància del que passava a La Marina, ara toca a Castelló.

NOTA DE PREMSA

Torró adverteix de la perillositat de la situació “atenent a l’inici de la campanya antiincendis”

El diputat autonòmic d’EUPV, Lluís Torró, ha denunciat de nou la situació per la què travessen els agents forestals del País Valencià, els quals estan tenint problemes de repostatge als seus vehicles, ja que les targetes corresponents a una empresa en concret han sigut bloquejades, i per tant no poden omplir els tancs dels seus vehicles. Esquerra Unida presentarà una bateria de preguntes en Les Corts al respecte i demanarà explicacions a la consellera Bonig.

El parlamentari d’esquerres considera que la consellera Bonig “ens haurà d’explicar què està passant amb aquestes targetes, si el problema són els impagaments de la Generalitat, perquè el que és intolerable és que els agents no puguen actuar davant una situació d’urgència perquè no tenen gasolina als seus vehicles”, lamenta i recorda que la perillositat és doble “si tenim en compte que estem a punt d’iniciar la campanya antiincendis”, subratlla.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Qualitat democràtica i vergonya aliena

La memòria obrera al País Valencià

Esquerra Unida reclama la dimissió “immediata” de Gil-Lázaro (Teatres de la Generalitat)